El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics forma a l’alumnat en Surface gràcies a l’acord aconseguit amb Sacmi Ibèrica

El curs proporcionarà a l’alumnat coneixements per al maneig de sistemes de visió artificial aplicats a la ceràmica, una formació molt demandada pel sector


El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics ha iniciat una formació de Surface gràcies a l’acord de col·laboració aconseguit amb Sacmi Ibèrica, acció que proporcionarà a l’alumnat els coneixements necessaris per a l’ús i maneig d’aquest sistema de visió artificial aplicat a la ceràmica.


El Casal Jove de l’Alcora ha acollit la primera jornada d’aquest curs dirigit a un grup de 13 alumnes, que rebrà una formació molt demandada en el mercat ceràmic. El curs combina els coneixements teòrics i pràctics i inclou diverses sessions pràctiques, que tindran lloc en les instal·lacions d’aquesta empresa amb seu a Castelló.


Tant representants del Consorci com de Sacmi Ibèrica han estat presents en aquesta primera jornada formativa, en la qual l’alumnat ha rebut les primeres nocions d’aquesta tecnologia Flawmaster orientada al control de les rajoles mitjançant un avançat sistema d’inspecció automàtica. En concret, el president del Pacte i alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, ha acudit per a donar la benvinguda a aquest grup de persones desocupades. Així mateix, Pedro Ortega, de Sacmi Academy, Miguel Rozalén, especialista de producte de visió artificial, i el formador Amadeo Capuz han sigut els encarregats d’impartir la formació i presentar els continguts de Sacmi Academy, la nova línia de formació en tecnologia ceràmica.


Aquesta acció està emmarcada en el projecte de Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria subvencionada per LABORA (programa Avalem Territori) i el Ministeri de Treball i Economia Social.

es_ES