El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics es prepara per a reiniciar l’atenció presencial de manera progressiva

L’atenció personal es reprendrà de forma escalonada després de finalitzar l’Estat d’Alarma

 

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló prepara la volta a l’atenció presencial que preveu reprendre quan finalitze l’Estat d’Alarma amb la compra de material higiènic i de prevenció enfront de possibles contagis com a gels hidroalcohòlics.

 

Concretament, el reinici de l’activitat presencial serà a partir del 22 de juny quan previsiblement finalitzarà la situació d’excepcionalitat en tota Espanya. Tant el servei d’assessorament a autònoms i empreses com el servei de transmissió d’empreses tornaran al treball presencial de manera gradual, per la qual cosa a l’inici es compaginarà el teletreball amb l’atenció en les oficines.

 

Es preveu que per a llavors tots els consistoris i edificis públics del territori consorciat compten també amb atenció presencial en l’horari habitual per a poder prestar els serveis que corresponguen en els diferents municipis. Cal recordar que el Pacte Ceràmic ha continuat atenent els usuaris de manera telemàtica durant tot aquest període extraordinari.

 

es_ES