El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics obri les inscripcions per al nou projecte de Llançadora

El programa està dirigit a qualsevol persona en situació de desocupació dels municipis consorciats i a treballadors afectats per ERTO del sector ceràmic


El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha obert el període d’inscripcions per a la nova “Llançadora cap a l’Ocupabilitat Sostenible 22/23”, projecte orientat a fomentar la inserció laboral a través d’un programa formatiu específic en el sector ceràmic dirigit als veïns i veïnes dels municipis consorciats.


El contingut d’aquest programa s’ha adaptat a les demandes actuals del clúster ceràmic, per la qual cosa ofereix una formació única amb possibilitats d’inserció laboral, a més de facilitar orientació laboral i assessorament empresarial.


Aquest projecte està dirigit a qualsevol persona en situació de desocupació dels municipis consorciats, així com a treballadors afectats per un ERTO del sector ceràmic integrats en aquest mateix territori. Així mateix, les persones interessades a inscriure’s a aquesta nova Llançadora poden fer-ho en el correu electrònic lanzadera@pacteceramic.es o en els telèfons 674 179 362 / 610 321 875 / 647 948 437.


El citat programa, subvencionat per LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social, començarà aquest mes d’abril i en les seues anteriors edicions ha aconseguit una elevada taxa d’inserció laboral entre l’alumnat participant que se situa en una mitjana del 70%.

es_ES