El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics iniciarà la setmana vinent la segona fase de la Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria

Aquesta nova llançadora comptarà amb gairebé 45 alumnes distribuïts en quatre grups

 

 

El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló iniciarà la setmana vinent la segona fase de la «Llançadora de formació, ocupabilitat i emprenedoria» amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral i crear oportunitats a les persones desocupades a través de la formació.

 

Han estat 175 persones les que s’han interessat en aquest projecte de formació. Després del procés de selecció la Llançadora comptarà amb 45 alumnes que iniciaran les classes la pròxima setmana. En concret, s’ha format un grup a L’Alcora i un altre a Borriana, a més de la nova seu en l’Associació Asperger de Castelló i un quart grup d’alumnes amb una formació més avançada en disseny.

 

A més, el Consorci oferirà formació en competències digitals i informàtica bàsica a aquelles persones que no han aconseguit una plaça durant el procés de selecció amb la finalitat ampliar la seua formació de cara a la seua possible adhesió en la Llançadora pròximament. Aquestes persones podran accedir al projecte si algun dels actuals alumnes s’incorpora al mercat laboral durant la formació.

 

Aquest programa busca afavorir la inserció laboral i està subvencionat amb 123.076 € per LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social a través de la iniciativa “Avalem Territori”.

es_ES