El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics inicia a Borriana la formació dirigida a persones desocupades

El curs està emmarcat en el projecte Llançadora Cap a l’Ocupabilitat Sostenible, el qual encara admet inscripcions en altres grups dels municipis consorciats

 

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics ha començat amb la formació d’un nou grup a Borriana, dirigida a persones desocupades, independentment que compten o no amb experiència en el sector ceràmic. La gerent del Consorci, Olga Oruña, acompanyada per l’alcaldessa de Borriana, María José Safont, i la regidora d’Ocupació, Esther Meneu, ha presentat i donat la benvinguda a l’alumnat del nou cicle destinat a la introducció de coneixements específics del sector.

El curs està emmarcat en el projecte Llançadora Cap a l’Ocupabilitat Sostenible, servei gratuït del Pacte que ha iniciat recentment una nova etapa dirigida prioritàriament a persones en situació d’ERTO o a aturats procedents del sector ceràmic, tant a l’Alcora com Almassora. En el cas de Borriana, el termini d’inscripcions roman obert per a totes les persones desocupades amb interés per conéixer els coneixements bàsics sobre aquesta àrea d’ocupació, independentment que hagen treballat en el sector prèviament.

Aquesta formació està dissenyada per a respondre a les necessitats específiques i reals del sector ceràmic, oferint uns continguts especialitzats com la gestió de color, el funcionament de la impressió digital o la preparació d’arxius per a la seua impressió en màquines. De fet, les empreses interessades a ampliar la qualificació de la plantilla afectada per aquesta mesura de regulació temporal laboral també pot sol·licitar aquest servei.

El projecte de Llançadora està subvencionat per LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social a través del programa Avalem Territori i compleix amb la finalitat d’ajudar a les persones desocupades a través de diferents serveis formatius i d’orientació laboral. Per a més informació o inscripcions per als pròxims grups, es pot contactar a través del correu lanzadera@pacteceramic.es o trucant als telèfons 674179362, 610321875 o 647948437.

 

 

es_ES