El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics inicia a Almassora la formació dirigida a persones en situació d’ERTO

El curs està emmarcat en el projecte Llançadora Cap a l’Ocupabilitat Sostenible, el qual encara admet inscripcions en altres grups dels municipis consorciats

 

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics ha començat amb la formació d’un nou grup a Almassora, compost per persones en situació d’ERTO procedents de les empreses Codifer 95 i Mercury. La gerent del Consorci, Olga Oruña, acompanyada pel regidor de Consum i Ocupació, Javier Martí, ha presentat el nou cicle intensiu destinat a l’actualització de coneixements dels empleats del sector ceràmic afectats per aquesta mesura laboral.

 

El curs està emmarcat en el projecte Llançadora Cap a l’Ocupabilitat Sostenible, servei gratuït del Pacte que ha iniciat recentment una nova etapa dirigida prioritàriament a persones que es troben en un període de regulació temporal d’ocupació o a aturats. Aquesta formació està dissenyada per a respondre a les necessitats específiques i reals del sector ceràmic, oferint uns continguts especialitzats com la gestió de color, el funcionament de la impressió digital o la preparació d’arxius per a la seua impressió en màquines.

 

En el cas de Borriana, el termini d’inscripcions continua obert per a totes les persones desocupades, independentment que hagen treballat en el sector prèviament, per a així poder conéixer els coneixements bàsics sobre aquesta àrea d’ocupació. De la mateixa manera, les empreses interessades a ampliar la qualificació dels seus treballadors, també poden posar-se en contacte amb el Consorci per a sol·licitar aquest servei formatiu.

 

El projecte de Llançadora està subvencionat per LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social a través del programa Avalem Territori i compleix amb la finalitat d’ajudar a les persones desocupades a través de diferents serveis formatius i d’orientació laboral. Per a més informació o inscripcions, es pot contactar a través del correu lanzadera@pacteceramic.es o trucant als telèfons 674179362, 610321875 o 647948437.

 

es_ES