El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics imparteix cursos de formació en ceràmica digital en Undefasa

A través del servei gratuït de cursos a la carta, el Consorci ha format al personal dels departaments de Disseny i Laboratori

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló està formant en ceràmica digital al personal de Undefasa a través del servei gratuït de formació a la carta dirigit a les empreses del sector amb la finalitat d’afavorir l’actualització professional.

En aquest sentit, han sigut els professionals dels departaments de Disseny i Laboratori els qui han rebut aquestes sessions sobre configuració de Photoshop per a la impressió digital, gestió de color i configuració de perfils, eines d’ajust de to i automatització de tasques.

Aquest servei gratuït de formació a la carta s’emmarca en el projecte “Llançadora cap a l’Ocupabilitat Sostenible” que desenvolupa el Consorci i s’adapta a les necessitats específiques que les empreses plantegen en l’àmbit de la ceràmica digital.

De fet, les signatures interessades en aquesta mena de formació poden contactar a través del correu electrònic formacion@pacteceramic.es o en el telèfon 610 321 875.

es_ES