El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics difon els seus serveis amb una xerrada a l’alumnat de l’IES Jaume I de Borriana

El Consorci Gestor del Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència a la Província de Castelló ha ofert una xerrada a l’alumnat de l’IES Jaume I de Borriana amb l’objectiu de donar a conéixer els seus serveis. En concret, l’alumnat dels cicles d’Informàtica i Comunicació, Comerç i Màrqueting i Art i Artesania han conegut les oportunitats que ofereix el Consorci per a incorporar-se al mercat laboral aprofitant els serveis d’assessorament gratuïts que aquest els brinda. En aquest sentit, la sessió ha tingut un gran acolliment i els assistents s’han interessat principalment en els temes relacionats amb l’emprenedoria, l’autoocupació i la posada en marxa de nous negocis. Tot i això, també se’ls ha informat de la transmissió d’empreses com una alternativa viable i diferent de la creació d’un negoci des de zero, especialment interessant en l’actual conjuntura.

 

Aquest programa està subvencionat amb 123.076 € per LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social a través de la iniciativa “Avalem Territori”.

es_ES