El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics detecta un augment de l’interès de les empreses del sector pel servei gratuït de formació a la carta

En l’actualitat el Consorci està formant en ceràmica digital a 14 professionals de l’empresa Mercury Ceràmica

El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seva Àrea d’Influència de la Província de Castelló continua expandint el seu servei gratuït de formació a la carta a noves empreses després de detectar un creixent interès d’aquestes sessions personalitzades en ceràmica digital dirigides als professionals del sector.


De fet, en l’actualitat s’està formant a un total de 14 treballadors/es de Mercury Ceràmica, distribuïts en 5 grups de nivells bàsic i avançat. Concretament, aquestes sessions adaptades a les necessitats específiques de l’empresa estan centrades en continguts de Photoshop per a ceràmica digital, mètodes de treball en Inkjet per a més de 4 tintes o ajustos de canals de tinta plana. A més, el grup avançat aprofundeix en altres qüestions com la creació de perfils CMYK i MULTICANAL amb i1Profiler o l’aplicació d’eines d’ajust de tons i intensitat, entre altres aspectes.


En aquesta ocasió, han estat els professionals del Departament de Laboratori i Ajust de Tons els qui han rebut aquestes classes pràctiques impartides a l’entorn de treball de Mercury Ceràmica per a facilitar la integració dels nous coneixements en l’activitat diària.


Esmaltile és una altra de les companyies que actualment està rebent formació, mentre que Undefasa l’ha finalitzat recentment. Azteca Cerámica, Cevica, Borja Cerámica, Life Ceràmica by Santarela, Hispania Cerámica, Icon o Azulejera Alcorense són unes altres de les companyies que s’han beneficiat d’aquest paquet formatiu en ceràmica digital.


Aquest servei pretén afavorir el reciclatge professional per a millorar la competitivitat i està emmarcat en el projecte de Llançadora cap a l’Ocupabilitat Sostenible subvencionat per LABORA (programa Avalem Territori) i el Ministeri de Treball i Economia Social. Les empreses interessades en aquest tipus de formació poden contactar amb el Consorci a través del correu electrònic formacion@pacteceramic.es o en el telèfon 610 321 875.

es_ES