El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics assessora en emprenedoria i orientació laboral a l’alumnat de diversos Tallers d’Ocupació d’Almassora

 

El Consorci Gestor del Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència a la Província de Castelló ha difós els seus serveis entre diversos Tallers d’Ocupació d’Almassora a través d’una xerrada sobre emprenedoria i orientació professional amb l’objectiu d’oferir als participants diferents opcions de cara la seua incorporació en el mercat laboral. L’equip tècnic en assessorament a emprenedors i empreses i en orientació laboral, ha estat l’encarregat d’impartir la sessió. També ha acudit el regidor de Promoció Ocupacional, Francisco Javier Martí Andreu, qui ha animat als assistents a aprofitar el servei d’assessorament gratuït del Consorci en finalitzar el taller. També ha acudit el regidor de Promoció Ocupacional, Francisco Javier Martí Andreu, qui ha animat als assistents a aprofitar el servei d’assessorament gratuït del Consorci en finalitzar el taller.

 

En aquest sentit, l’alumnat d’Administració ha mostrat especial interés en l’ocupació pública, així com en la preparació de currículums i entrevistes de treball. D’altra banda, els integrants dels Tallers de Jardineria i Obra de paleta s’han dirigit més cap al món de l’emprenedoria, decidits a posar en marxa les seues pròpies empreses.

 

Aquest programa està subvencionat amb 123.076 € per LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social a través de la iniciativa «Avalem Territori».

es_ES