El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics aconsegueix tramitar favorablement quasi 80.000 euros en ajudes per a nous emprenedors

El Consorci ha aconseguit cursar amb èxit el 100% de les prestacions EUATOP 2022 presentades a través del seu servei gratuït d’assessorament a emprenedors i empreses

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics ha aconseguit tramitar favorablement quasi 80.000 euros en ajudes dirigides a nous emprenedors a través del seu servei gratuït d’assessorament a emprenedors i empreses. Especialment les subvencions EUATOP 2022, emmarcades en els fons NEXT GENERATION de la Unió Europea i dirigides a projectes emprenedors que faciliten la transició digital. 

Així mateix, el Pacte Ceràmic ha tramitat altres ajudes destinades a aquest col·lectiu emprenedor, concretament les EUATOE 2022 i les procedents del Pla Reactiva impulsades per la Generalitat Valenciana. A més, ha aconseguit cursar amb èxit el 100% de les prestacions EUATOP presentades, de les quals es poden beneficiar aquelles persones desocupades que constituïsquen en personal treballador autònom o per compte propi, incloent als membres de societats civils i de comunitat de béns. L’import a percebre per cada usuari ascendeix a 5000 € i el termini per a sol·licitar-les finalitza el pròxim 30 de novembre. 

Les condicions que s’han de complir per a adquirir l’ajuda són, o bé desenvolupar l’activitat en algun dels municipis destinataris en 2021 del Fons de Cooperació Municipal per a la lluita contra el despoblament dels municipis de la Comunitat Valenciana, o desenvolupar una activitat que contribuïsca a la transició ecològica o digital, la qual cosa requereix un informe de les entitats, públiques o privades, incloses en el Mapa d’Entitats de l’Ecosistema Emprenedor de la Comunitat.

Per a rebre assessorament o iniciar el procediment per a l’obtenció d’aquesta retribució per a emprenedors de forma totalment gratuïta, pots contactar a través del correu electrònic creacionempresas@pacteceramic.es o trucant al telèfon 647948588. Aquest servei està emmarcat en el projecte “Llançadora cap a l’Ocupabilitat Sostenible” dirigit a les persones desocupades dels municipis consorciats, que actualment està desenvolupant el Pacte a través d’una subvenció de LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social emmarcada en el programa Avalem Territori.

es_ES