El Pacte dels Municipis Ceràmics tramita 7 altes de persones autònomes en aquest inici d’any

El Consorci ha celebrat el Consell Rector, sessió que també ha reflectit l’ampliació de cursos en competències digitals després de l’elevada demanda


El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha tramitat un total de 7 altes de persones autònomes en aquest inici d’any, xifra que reflecteix un augment ressenyable d’aquest tipus d’atencions realitzades pel Servei d’Assessorament a Emprenedors i Empreses que ofereix el Consorci per a fomentar la inserció laboral i l’autoocupació.


Aquestos són algunes de les dades abordades en el transcurs de la celebració del Consell Rector, sessió que ha aprovat les actuacions dutes a terme des de l’última sessió de mitjan gener, entre les quals destaquen igualment les 33 atencions efectuades a empreses per a la tramitació de subvencions majoritàriament.


D’altra banda, la sessió també ha informat sobre l’elevat interés mostrat pels cursos en competències digitals, que s’han ampliat amb noves dates a Borriana i Almassora després de beneficiar a 40 participants.


Aquestes accions estan emmarcades en l’actual projecte de “Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria” subvencionada per LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social a través del programa Avalem Territori, i orientat a ajudar a les persones desocupades a través de diferents serveis formatius i d’orientació laboral. En aquest sentit, 9 alumnes del segon cicle de la Llançadora han aconseguit la inserció laboral després de rebre aquesta formació especialitzada en ceràmica digital.

es_ES