El Pacte dels Municipis Ceràmics obté una subvenció de LABORA per a impulsar el nou projecte de Llançadora

L’ajuda ascendeix a 143.080’32 € i permetrà impulsar el projecte “Llançadora cap a l’Ocupabilitat Sostenible”, dirigit a les persones desocupades dels municipis consorciats

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha obtingut una subvenció de LABORA de 143.080’32 €, la qual es destinarà a impulsar el nou projecte experimental “Llançadora cap a l’Ocupabilitat Sostenible 22/23” amb la finalitat de continuar fomentant la inserció laboral en el territori.

El programa, dirigit a les persones desocupades dels municipis consorciats, proporcionarà formació específica en el sector ceràmic, orientació laboral i assessorament empresarial per a afavorir la incorporació al mercat de treball tant per compte propi com alié.

D’aquesta manera, el Consorci pretén continuar afermant els seus serveis i guanyant credibilitat en el territori a través de l’ajuda prestada a les persones en situació de desocupació i al sector ceràmic. En aquest sentit, les anteriors edicions de la Llançadora han aconseguit un elevat índex d’inserció laboral entre l’alumnat, que se situa en una mitjana del 70%.

Aquest programa, avalat per LABORA i el Ministeri de Treball i Economia Social, es desenvoluparà a partir d’abril d’enguany i tindrà una duració de 12 mesos, per la qual cosa en els pròxims dies el Consorci informarà dels terminis d’obertura d’inscripcions.

es_ES