El Pacte dels Municipis Ceràmics aprova el nou projecte experimental “Llançadora cap a l’Ocupabilitat Sostenible”

El Consorci presentarà a LABORA aquest projecte orientat a millorar l’ocupabilitat del territori per a optar a subvenció


El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha celebrat el Consell Rector, sessió que ha donat llum verda al nou projecte experimental “Llançadora cap a l’Ocupabilitat Sostenible 22/23” orientat a millorar l’ocupabilitat del territori proporcionant formació específica en el sector ceràmic, orientació laboral i assessorament empresarial per a afavorir la inserció tant per compte alié com propi.


Una vegada superat aquest tràmit, el Consorci presentarà aquest projecte a LABORA per a poder optar a subvenció i desenvolupar aquest programa a partir d’abril d’enguany. D’aquesta manera, el Consorci pretén continuar amb la línia de treball desenvolupada fins al moment, afermar els seus serveis i continuar guanyant confiança i credibilitat en el territori a través de l’ajuda prestada a les persones desocupades i al sector ceràmic.


La sessió també ha abordat les accions dutes a terme des de l’últim Consell Rector celebrat al novembre, entre les quals destaquen el bon acolliment de l’actual Llançadora. Concretament, s’han rebut més de 120 sol·licituds des de l’inici i actualment s’estan formant 39 alumnes en els diferents grups.

D’altra banda, durant aquest període s’han atés 29 noves empreses, s’ha ajudat en la tramitació de 23 subvencions i un total de 32 persones han assistit als diferents tallers impartits sobre competències digitals.

es_ES