El Pacte Ceràmic ofereix formació gratuïta als centres de Formació de Persones Adultes dels municipis consorciats

Els tallers formatius responen a les peticions d’emprenedors atesos pel Pacte Ceràmic

 

 

El Pacte Territorial per l’Ocupaciódels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló inicia un cicle de píndoles informatives en els Centres de Formació de Persones Adultes (EPA) de Betxí, Borriana i L’Alcora amb l’objectiu de resoldre les necessitats formatives de les persones assistents.

 

A petició dels emprenedors dels municipis consorciats i en el marc del projecte de la nova Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria, s’han iniciat diversos tallers formatius sobre temes relacionats amb la instal·lació i ús del certificat digital, l’ús de l’Excel com a forma de gestió de xicotets negocis, la importància de les xarxes socials en la cerca d’ocupació i sobre com interpretar nòmines.

 

A causa de la limitació d’aforament a causa de la COVID-19, les sessions de les EPA de Borriana i L’Alcora estan dirigides a l’alumnat dels centres. Les persones interessades poden informar-se en la seu del Pacte, situada a l’Escola Superior de Ceràmica de L’Alcora (ESCAL – Av. Corts Valencianes, 23, 12110 L’Alcora) o també de manera telemàtica a través del telèfon 647 948 437 (Cristina) o email lanzadera@pacteceramic.es.

es_ES