El Pacte Ceràmic activa el servei d’assessorament a emprenedors i empreses a les Alqueries

Els veïns i veïnes podran accedir al conjunt de serveis gratuïts prestats pel Consorci orientats a afavorir la inserció laboral

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha posat en marxa el servei d’assessorament a emprenedors i empreses a les Alqueries, població que recentment s’ha incorporat al Consorci.


En concret, els seus veïns i veïnes ja poden beneficiar-se d’aquest servei gratuït els dijous alterns de mes en les dependències municipals del Jutjat de Pau (Carrer Caixer, 9) o en el telèfon 647 948 588, on se’ls facilitarà acompanyament a l’hora de fer realitat una idea de negoci, tramitar subvencions o aconseguir finançament, entre altres aspectes.


A més, aquest municipi podrà accedir al paquet complet de serveis prestats pel Consorci orientats a afavorir la inserció en el mercat de treball. De fet, en les pròximes setmanes s’activarà el servei d’orientació laboral en les mateixes dependències. Així mateix, les persones en situació de desocupació podran formar part de la segona fase de la “Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria”, projecte formatiu dirigit a reforçar o adquirir coneixements específics en el sector ceràmic amb seu a Borriana i L’Alcora que començarà el mes que ve.

es_ES