El Pacte per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics finalitza la primera formació gratuïta a la carta amb Hispània Ceràmica

Aquesta acció s’emmarca en la Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria i cerca afavorir l’actualització professional

 

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seva Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha finalitzat les primeres sessions de formació a la carta amb empreses, a través de la qual s’ha beneficiat el personal d’Hispània Ceràmica.

 

Aquesta acció s’emmarca en la Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria que busca atendre les necessitats del sector per a afavorir l’actualització professional. En aquest sentit, el personal del Departament de Laboratori i Disseny de la signatura Hispània Ceràmica ha rebut diverses sessions formatives sobre la creació de perfils ceràmics de color per a poder adaptar els models a la producció ceràmica digital a través del maneig de les diferents eines de Photoshop.

 

Tal com havia sol·licitat l’empresa i atesa la demanda específica, també s’han ofert una sèrie de pautes per a configurar per escrit un procediment de treball Inkjet. D’aquesta forma, tot el departament podrà seguir la mateixa metodologia de treball, la qual cosa afavorirà la reducció d’accions innecessàries, proves de producció, material i esforç físic. Conseqüentment, l’empresa minimitzarà els costos econòmics.

 

Després de finalitzar la formació, el responsable de Recursos Humans de la signatura, Samuel Arrandis ha mostrat el seu agraïment al Pacte per “l’oportunitat de participar en aquesta formació gratuïta tan personalitzada i amoldable a les nostres necessitats”. A més, Arrandis ha assegurat que “Hispània Ceràmica serà més productiva després del curs”.

 

Pròximament, es preveu contactar de nou amb l’empresa per a verificar i valorar la utilitat del curs en el seu dia a dia i oferir noves sessions formatives en cas necessari.

es_ES