El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics selecciona als 15 alumnes que participaran en el curs de formació “Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet”

També s’ha contractat a un orientador laboral per a dirigir les sessions del curs 

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupaciódels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència ha seleccionat a les 15 persones amb major puntuació de les 29sol·licitudsque ha rebut de persones desocupades interessades a assistir al curs de formació “Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet” que s’iniciarà a Onda dilluns que ve 13 de juliol.

 

El futur alumnat ha participat en un procés selectiu, que ha consistit en una primera fase de baremació de mèrits, una prova d’avaluació de coneixements bàsics de Photoshop i informàtica bàsica i finalment una entrevista personal. A través d’aquest procés se’ls ha puntuat i triat a les 15 persones amb major puntuació.

 

Concretament, les persones que es beneficiaran d’aquesta formació gratuïta oferida pel Pacte als municipis consorciats,seran 14 veïns d’Onda i 1 de Borriana, elsqui han obtingut una major puntuació en el procés selectiu.

 

Així mateix, s’ha contractat a una persona com a docent i orientador laboral per a coordinar les sessions del curs i formar a l’alumnat.

es_ES