La Intel·ligència Artificial arriba a l’Alcora, Almassora, Betxí i Borriana per a ajudar en els processos digitals de la seua població


El Pacte territorial per l’ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d’influència de la província de Castelló ha dissenyat per al mes de desembre una formació introductòria a l’ús de la Intel·ligència Artificial (IA) que s’impartirà a l’Alcora, Almassora, Betxí i Borriana. Estes trobades formatives amb la ciutadania busquen explicar què és la Intel·ligència Artificial, quins són els usos que es poden realitzar amb ella i com pot beneficiar a la població en accions digitals del dia a dia.

“Intel·ligència Artificial des de 0” té una duració de dues hores i un enfocament pràctic perquè les persones participants puguen conéixer en primera persona les aplicacions d’esta eina digital. Encara que la formació ja ha omplit les seues places a l’Alcora i Borriana, encara és possible inscriure’s en dues de les jornades:

  • Almassora: 13 de desembre en el Casal Jove. De 9.00 a 11.00 hores
  • Betxí: 22 de desembre en EPA (C/San José 40). De 9.00 a 11.00 hores

La participació en esta formació gratuïta està oberta a qualsevol persona i l’únic requisit és inscriure’s prèviament en el següent formulari:

https://docs.google.com/forms/d/e/1faipqlsf7tzqgroszmmfac93adbt-fp4mkfysmju_o4ibjkb-r19cka/viewform?usp=sf_link

L’equip del Pacte Ceràmic ha assistit durant tot enguany a diferents formacions sobre la IA impartides per entitats com el Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEI) o el Servei Públic d’Ocupació i Formació de la Comunitat Valenciana LABORA. Estes experiències han permés a l’equip adquirir coneixements fonamentals sobre les aplicacions de la IA en la presa de decisions i en l’optimització de processos, contribuint així a la potenciació de la productivitat de les organitzacions.

Què és la Intel·ligència Artificial?

La IA és un camp de la informàtica enfocat a la creació de sistemes que puguen fer tasques que normalment requereixen intel·ligència humana, com l’aprenentatge, el raonament i la percepció. Les Intel·ligències Artificials utilitzen algorismes i models matemàtics per a processar grans quantitats de dades i prendre decisions basades en patrons i regles establides a través de l’aprenentatge automàtic, que és la capacitat d’una màquina per a aprendre de manera autònoma a partir de dades sense ser programada específicament per a fer-ho. D’esta manera la IA pot millorar la seua precisió i eficiència amb el temps.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

es_ES