El Pacte dels Municipis Ceràmics continua afermant el seu servei de formació amb noves insercions laborals de l’alumnat de la Llançadora

El president i alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, ha agraït a l’empresa Sacmi Ibèrica la seua “col·laboració desinteressada” per impartir formació ceràmica en Surface


El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d’Influència de la Província de Castelló ha celebrat el Consell Rector, sessió que ha donat llum verda a l’Informe de Seguiment del Pla d’Acció, que continua reflectint resultats positius respecte a la inserció laboral de l’alumnat de la “Llançadora de Formació, Ocupabilitat i Emprenedoria”. En concret, des de principis de juliol s’han produït un total de 8 noves insercions laborals.


Així mateix, el president del Pacte i alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, ha agraït a Sacmi Ibèrica la seua “col·laboració desinteressada” després de l’acord aconseguit per a impartir formació en Surface. De fet, el curs ha començat aquesta mateixa setmana amb un grup de 13 persones desocupades, que estan rebent coneixements per al maneig de sistemes de visió artificial aplicats a la ceràmica.


L’informe també fa balanç del Servei d’Assessorament a Emprenedors i Empreses, que en aquest període ha assessorat 25 nous emprenedors, ha realitzat 7 altes i ha tramitat 22 ajudes.

A més, la convocatòria s’ha referit a les col·laboracions iniciades amb Empreses de Treball Temporal per a facilitar l’accés al món laboral de l’alumnat de la Llançadora, així com a les relaciones de pràctiques no laborals amb empreses del sector ceràmic.

es_ES